Proteinové muffiny s kokosem a čokoládou
Muffiny s čokoládou ti zřejmě na první poslech nebudou znít jako něco zdravého, ale zdání tentokrát klame. Připrav si s námi tyto muffiny, které jsme namísto klasické mouky naplnili bílkovinami.
Budeš potřebovat:
- 250 g acidofilního mléka
- 120 g ovesné mouky Weider Gourmet Oat Flour
- 55 g čokolády na vaření
- 50 g kokosového cukru
- 30 g kokosu
- 25 g Weider Organic Milk Protein Chocolate
- 20 g kakaa
- 2 ČL kypřicího prášku do pečiva
- 2 vajíčka
Postup:
- Smícháme ovesnou mouku, kokosový cukr, kokos, kakao, protein a prášek do pečiva.
- Potom do směsi přidáme vajíčka, acidofilní mléko, kousky rozlámané čokolády a důkladně promícháme.
- Plech na muffiny vyložíme papírovými košíčky, které naplníme těstem.
- Muffiny dáme péct na 20 až 25 minut při teplotě 180 °C.
- Po vychladnutí můžeme posypat muffiny strouhaným kokosem.
Přejeme dobrou chuť